Τετάρτη, Απριλίου 04, 2018

Αλιευτικό καταφύγιο Αλυκής: 2



      Συνεχίζει τη θλιβερή του εικόνα ο Κωβαίος με το «επίσημο» κείμενο – ανακοίνωσή του στις 2 Απριλίου, το μόνο που κατορθώνει είναι να επιβεβαιώνει τους χαρακτηρισμούς του ψεύτη και του κοινού συκοφάντη.                 
       Με ψέματα και μισές αλήθειες δεν πείθει κανέναν.

       Αλιευτικό καταφύγιο Αλυκής:   Ένα μικρό ιστορικό της υπόθεσης:  Το Σάββατο 24 Μαρτίου επικοινωνεί μαζί μου τηλεφωνικά  ο δήμαρχος και μου γνωστοποιεί ότι με εντολή του λιμεναρχείου σταματούν οι εργασίες στην Αλυκή γιατί υπάρχει ένα θέμα με τις αδειοδοτήσεις.
Την επομένη επικοινωνώντας  με τον βουλευτή Κυκλάδων Νίκο Συρμαλένιο και ψάχνουμε να μάθουμε τι συμβαίνει και πώς μπορεί να λυθεί το πρόβλημα.  Τώρα πώς  αυτό μεταφράζεται από τον Κωβαίο παρέμβαση για να σταματήσει το έργο, μόνο εκείνος ξέρει.
      Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης 28-3-18 έκανα το λάθος να ρωτήσω τον δήμαρχο  αν  ο φάκελος του αλιευτικού καταφύγιου που κατατέθηκε ήταν πλήρης;  και ακολούθησε η έκρηξη… τα παρακάτω είναι γνωστά…
      Μια άλλη πληροφορία: εκείνη την εβδομάδα υπάλληλος του δήμου είναι στην Αθήνα και συμπληρώνει  κενά του φάκελου, άρα δεν ήταν πλήρης… εδώ να πω ότι το θέμα το παρακολουθούμε γιατί θέλουμε να ολοκληρωθεί το έργο όπως και κάθε έργο στο νησί. προς το παρόν οι πληροφορίες είναι θετικές για το έργο…
           Τώρα για τις κατηγορίες του δημάρχου στο πρόσωπο μου και όχι μόνο, θα απαντηθούν…      
  Μεγάλη Εβδομάδα γαρ…

             
 Για την ανακοίνωση της παράταξης του Κωβαίου
             τώρα άλλος ο Κωβαίος, άλλη η δημοτική του παράταξη… τι να πω;

                       
             Καλή ανάσταση σε όλους

                                                                               Καστρουνής Σωτήρης 4/4/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου