Παρασκευή, Δεκεμβρίου 02, 2016

Επιστολή Αερολιμενάρχη Πάρου κ. Λεοντίδη


  Αντιγράφουμε  από τον  ΠΑΡΙΑΝΟ   ΤΥΠΟ… για  αποκατάσταση της αλήθειας 

Επιστολή Αερολιμενάρχη Πάρου κ. Λεοντίδη 

 30 Νοέμβριος 2016 19:48 
Επιστολή Αερολιμενάρχη Πάρου κ. Λεοντίδη
Στις 29 Νοεμβρίου 2016, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια παρακάτω. Πάρος 29 Νοεμβρίου 2016

κ.Σκαραμαγκά

Με την επιστροφή από την άδειά μου, αντιλήφτηκα ότι έχει προκύψει δημοσίευμα στην ιστοσελίδα σας "Parianos Typos" με τίτλο “Σοκ από τον Αερολιμενάρχη Πάρου" και “Δηλώσεις φωτιά”, που δίνει την εντύπωση αποκαλύψεων, που έγιναν μάλιστα με δική μου πρωτοβουλία.

Η αλήθεια των πραγμάτων είναι ότι, σε φιλική συζήτηση, μάλιστα σε μη προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον Αερολιμένα, έγινε αναφορά της κατάστασης και των ζητημάτων που εκκρεμούν στο νέο Aεροδρόμιο, τα οποία, φυσικά, γνωρίζει η Υπηρεσία μου και τα οποία διορθώνονται τμηματικά, με την μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα. (Π.χ. το θέμα εισροής βρόχινων υδάτων σε δύο υαλοπίνακες, στον Πύργο Ελέγχου, έχει ήδη λυθεί και μάλιστα πριν πολλές ημέρες, την 1η Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί στα γραφεία μας πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός, για προμήθεια και εγκατάσταση ρολοκουρτίνων στους υαλοπίνακες, εντός του προσεχούς μήνα, θα προκηρυχθεί και άλλος για κατασκευή περιμετρικού εξώστη, ενώ έχουν δρομολογηθεί και άλλες παρόμοιες κινήσεις, πάντα σε συνεργασία με την Υπηρεσία μου, αλλά και με Olympic Air και την INTRAKAT.).

Δεν θα πρέπει επίσης να παραβλεφθεί και το γεγονός πως, όπως για κάθε έργο, έτσι και για αυτό, δηλ. του νέου Αερολιμένα, ισχύει αυτό, το οποίο ονομάζεται “ΕΓΓΥΗΣΗ”.
Συνεπώς ουδόλως ζήτησα να κάνετε το εν λόγω δημοσίευμα, ειδικά με αυτό το ύφος και περιεχόμενο, που δεν έχει καμία σχέση με αυτά που, τυχόν, θα μπορούσα να πω κι εγώ, αν προσωπικά καλούσα εσάς ή κάποιο άλλο ΜΜΕ και δεν σας έδωσα ποτέ συνέντευξη, αλλά σε φιλικό επίπεδο, σε μια απλή συζήτηση, σας απαρίθμησα κάποιες εκκρεμότητες, που ήδη βρίσκονται, όσον αφορά την λύση τους, σε εξέλιξη από την Υπηρεσία μου.

Παρακαλώ πολύ, όπως προβείτε σε αποκατάσταση του δημοσιεύματος.
Ο Αερολιμενάρχης Πάρου
Κων. Αθ. Λεοντίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου