Σάββατο, Ιανουαρίου 14, 2017

Ο ΝΙΚΟΣ ΒΟΛΟΣΥΡΑΚΗΣ νεος δημοτικός σύμβουλος της ΚΕΠ-ΟΣΑ


Νέος δημοτικός σύμβουλος της ΚΕΠ.ΟΣΑ  Ο ΝΙΚΟΣ  

ΒΟΛΟΣΥΡΑΚΗΣ  μετά την παραίτηση του ΤΑΣΟΥ  ΚΑΣΑΠΙΔΗ




          ΝΙΚΟΣ  ΒΟΛΟΣΥΡΑΚΗΣ   

   

   από την σελίδα της   ΚΕΠ.ΟΣΑ 





Νίκος Βολοσυράκης: γιατι συμμετέχω ΚΕΠ-ΟΣΑ



Νίκος Βολοσυράκης -υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την ΚΕΠ-ΟΣΑ

Θέτω υποψηφιότητα γιατι θέλω να προσφέρω στον τόπο μου.
Επιλέγω την ΚΕΠ-ΟΣΑ γιατί είναι μια πολυσυλλεκτική ομάδα ανθρώπων,
με γνώσεις ,ικανότητες και ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της Πάρου με σεβασμό στο περιβάλλον και την πολιτιστική ταυτότητά της.
Η ΚΕΠ-ΟΣΑ λειτουργεί δημοκρατικά και  όχι αρχηγοκεντρικά. Ο επικεφαλής Νίκος Σαρρής, το έχει πει καθαρά «είμαι ίσος μεταξύ ίσων». Aυτό θέλουμε να προωθήσουμε και στον Δήμο: Ένα σύστημα “Αμεσης Δημοκρατίας που θα φέρει τους πολίτες στην λήψη αποφάσεων.
Είμαι σε αυτή την Κίνηση ,γιατί για μας η Αλληλεγγύη δεν είναι απλό σύνθημα, έχουμε συγκεκριμένες προτάσεις για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται απο την οικονομική κρίση, όπως:
Κοινωνικό ιατρείο, παντοπωλείο, φροντιστήριο.
Είμαι στην ΚΕΠ-ΟΣΑ γιατί ο Δήμος πρέπει να έχει λόγο και θέση για την πολιτική της Κυβέρνησης που υποβαθμίζει την Δημόσια Υγεία ,Παιδεία ,επιτίθεται φορολογικά στους πολίτες,κατεδαφίζει κάθε έννοια κοινωνικού κράτους ,εργασιακών δικαιωμάτων και υποθηκεύει τελικά το μέλλον μας. Χρειαζόμαστε μια Δημοτική Αρχή χωρίς »μπλε και πράσινα» κομματικά δεσμά υποτέλειας , που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπεράσπιση του Κέντρου Υγείας αλλά και σε κάθε λαϊκή διεκδίκηση.
Βιογραφικό
Γεννήθηκα το 1978, πήγα σχολείο στη Νάουσα και σπούδασα Μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ,
όπου πήρα ενεργά μέρος στο φοιτητικό κίνημα . Το 2004 επέστρεψα στη Πάρο. Με μια ομάδα συναδέλφων ιδρύσαμε το Φροντιστήριο «Μεθοδικό» σε Νάουσα και Πρόδρομο.
Είμαι μέλος του Δικτύου αλληλεγγύης και ανταλλακτικής οικονομίας »Κουρσέβα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου