Δευτέρα, Φεβρουαρίου 01, 2016

ΠΑΡΟΣ Γραφείο Επάρχου ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥ
Γραφείο Επάρχου
                                                                                       

                                                                                                                                                                Πάρος   01 / 02 / 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


    Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι η τιμώμενη περιοχή στην έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016, που διεξάγεται με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία, από τις 29/1 έως τις 01/02, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

    Σε αυτήν τη σπουδαία επαγγελματική συνάντηση, υπάρχει χώρος για κάθε μικρή ή μεγάλη εταιρία, επιχείρηση, επαγγελματία αλλά και παραγωγό, που με τον κόπο του και την προσπάθειά του συμβάλλει στην ανάπτυξη του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, και που αναζητά το σωστό τρόπο για την εξέλιξη των πωλήσεων και της εξαγωγικής δυναμικής του.

    Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, εγκαινιάζοντας την έκθεση δήλωσε μεταξύ άλλων : “Είμαστε εδώ για να θαυμάσουμε και να απολαύσουμε τον αστείρευτο πλούτο των νησιών μας, την ασύγκριτη ποιότητα των τοπικών προϊόντων μας, το μεράκι των ντόπιων παραγωγών που συνεχίζουν με πάθος την παράδοση και την εξελίσσουν.      Ο πρωτογενής τομέας, είναι άλλος ένας πυλώνας της βαριάς βιομηχανίας των νησιών μας. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στέκεται σταθερά κοντά στους παραγωγούς μας, στηρίζει, προάγει και αναδεικνύει την δουλειά τους, αναδεικνύει την μοναδικότητα της Κουζίνας του Αιγαίου. Έχουμε ήδη ξεκινήσει την διαδικασία ανάδειξης τεσσάρων μοναδικών προϊόντων των νησιών μας σε Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ). Συνεχίζουμε προγραμματίζοντας και νέες δράσεις στήριξης των τοπικών μας προϊόντων”.

    Προσωπικά ως Έπαρχος της Π.Ε. Πάρου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπατριώτες μας παραγωγούς που συμμετέχουν στην 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, προβάλλουν τα προϊόντα τους και διαφημίζουν τα νησιά μας.
Με σωστή και μεθοδική εργασία η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αποδεικνύει καθημερινά ότι στηρίζει όλους τους τομείς της επιχειρηματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου