Τρίτη, Φεβρουαρίου 16, 2016

Tώρα: Στον εισαγγελέα αργά το βράδυ η γνωστή δημοσιογράφος-παρουσιάστρια με τα 2,5 εκατ στη λίστα Μπόργιανς


Στους οικονομικούς εισαγγελείς ( Παναγιώτη Αθανασίου, Ιωάννη Δραγάτσης και Ελένη Τουλουπάκη ), προσήλθε εδώ και λίγη ώρα ( Τρίτη, 20.00′ ) η πασίγνωστή δημοσιογράφος – παρουσιάστρια , μετά από την κλήση της από τις Αρχές, σχετικά με τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ που διατηρούσε στην ελβετική τράπεζα UBS και τα οποία δεν φαίνονται να έχουν δηλωθεί στις χρήσεις προηγούμενων ετών. Οι εισαγγελικές αρχές την ανακάλυψαν μέσω της λίστας Μπόργιανς όπως και άλλους Έλληνες μεγαλοκαταθέτες και έλαβε προθεσμία λίγων ημερών προκειμένου να διεκπεραιώσει την εκκρεμότητα της και να συγκεντρώσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Η δημοσιογράφος, ( το thefaq έχει πληροφορίες για το όνομά της ), έχει πολλά χρόνια παρουσίας σε γνωστό κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους χιλιάδες καταθέτες που ελέγχουν οι εισαγγελικές αρχές, είναι καιπολιτικά πρόσωπα εν ενεργεία και μη. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι ακόμη τα πρόσωπα αυτά δεν έχουν κληθεί να καταθέσουν σχετικά, καθώς η κατάθεση του καθενός δεν υπερβαίνει το ποσό των 500.000 ευρώ, ενώ οι οικονομικοί εισαγγελείς δεν έχουν φτάσει στον έλεγχό τους, μιας και στην παρούσα φάση εξετάζουν καταθέτες με ποσά άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Οι ίδιες τέλος πηγές αναφέρουν ανάμεσα σε άλλα ονόματα και εκείνο πολύ γνωστού επιχειρηματία από το χώρο της ενέργειας και των κατασκευών με κατάθεση – μαμούθ ύψους 200 εκατ ευρώ,αφορολόγητα …

thefaq.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου