Σάββατο, Μαρτίου 19, 2016

Συγγραφέας του μήνα για τις Βρετανικές εκδόσεις Cambridge Scholars ο Δημήτρης Κάσσης Εκπαιδευτικός Αγγλικών, που εργάζεται στο 2ο Δημοτικό Σχολέιο Παροικίας

της Παλασίας Γεωργιάδου

Συγγραφέας του μήνα για τις Βρετανικές εκδόσεις Cambridge Scholars ο Συνάδελφος Δημήτρης Κάσσης, Εκπαιδευτικός Αγγλικών, που εργάζεται φέτος ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός στο 2ο Δημοτικό Σχολέιο Παροικίας Πάρου. Θερμά συγχαρητήρια!!!
http://www.cambridgescholars.com/meet-our-authors-dimitrios…


Ο Δημήτριος Κάσσης είναι Διδάκτωρ του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει μεταπτυχιακό με άριστα στην Εκπαίδευση από το Πα...νεπιστήμιο Roehampton του Λονδίνου και δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο στη μεταφρασεολογία από το Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ. Μιλάει 16 ξένες γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, ισπανικά, ιταλικά, πορτογαλικά, ρουμάνικα, γερμανικά, ολλανδικά, σουηδικά, νορβηγικά, δανέζικα, φινλανδικά, ρώσσικα, βουλγαρικά, σέρβικα, ιαπωνικά, Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τους τομείς της ταξιδιωτικής λογοτεχνίας του 19ου αιώνα, της μετάφρασης και της εκπαίδευσης. Αυτή την περίοδο εργάζεται ως καθηγητής αγγλικών στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Με την εκδοτική εταιρία Cambridge Scholars έχει δημοσιεύσει τη διδακτορική του διατριβή Απεικονίσεις του Βορρά στην Βικτωριανή Ταξιδιωτική Λογοτεχνία ( Representations of the North in Victorian Travel Literature). Η Καθηγήτρια του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ευτέρπη Μήτση έχει δηλώσει για αυτό το βιβλίο πως «αποτελεί σημαντική συμβολή στον τομέα της ταξιδιωτικής κριτικής όπως και στις βικτωριανές σπουδές».
Ο Δημήτριος Κάσσης, ως συγγραφέας του μήνα από τις εκδόσεις μας, επέλεξε για άλλη μια φορά τον εκδοτικό μας οίκο για τη δημοσίευση της δεύτερης μονογραφίας του Ισλανδική Ουτοπία στην Βικτωριανή Ταξιδιωτική Λογοτεχνία (Icelandic Utopia in Victorian Travel Literature). Περιγράφει την εμπειρία του με τον εκδοτικό μας οίκο με τα εξής λόγια:
«Μέχρι τώρα, η εμπειρία μου με την Cambridge Scholars ήταν εξαιρετικά θετική. Χαίρομαι που κατάφερα να δημοσιεύσω τη διδακτορική μου διατριβή μετά από χρόνια έρευνας. Επιπλέον, Θα ήθελα να τονίσω πως συμμετείχα ενεργά στην διαδικασία έκδοσης έχοντας συνεχή επικοινωνία με το προσωπικό του εκδοτικού οίκου. Έχοντας ήδη δημοσιεύσει τη μονογραφία μου Representations of the North in Victorian Travel Literature, επέλεξα την Cambridge Scholars για άλλη μια φορά για το δεύτερο βιβλίο μου που θα φέρει τον τίτλο Icelandic Utopia in Victorian Travel Literature. Αυτό αποδεικνύει την μέγιστη ικανοποίησή μου για το συνολικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου