Κυριακή, Ιουλίου 31, 2016

Περί κρατήσεως στο Α.Τ. ΠΑΡΟΥ



               Κάποιοι και εδώ στο νησί, που αξιολογούν τον εαυτό τους ως πούρο επαναστάτη, αποφάσισαν να προβάλλουν και να αναδείξουν μέσω του διαδικτύου ως κυρίαρχο θέμα της Πάρου την κράτηση του αγαπητού Λευτέρη στο Α.Τ. Πάρου.
              Αλλά τι έγραψε στο διαδίκτυο ο Λευτέρης, γνωστός σε μας, αλλά άγνωστος στην Υπηρεσία Ηλεκτρονικού εγκλήματος; Παραλλήλιζε την επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Πάρο , με αυτήν του Κένεντι στο Τέξας. Ωπερ μεθερμηνευόμενον  από τις υπηρεσίες ασφαλείας,  ότι κάτι τρέχει, αποφάσισαν να κρατήσουν το Λευτέρη στο τμήμα επί 3ωρον, για όσο διάστημα δηλαδή κράτησαν τα εγκαίνια στο αεροδρόμιο.
Και αυτά ως προς τον Λευτέρη.
               Όσον αφορά τους αριστερόφρονες πρώην συριζαίους και τώρα σφοδρούς πολέμιους  της κυβέρνησης, που δούλεψαν όσο κανείς  για να έχουμε τον Τσίπρα πρωθυπουργό, ας πρόσεχαν και ας ήταν λιγότερο εκδηλωτικοί το βράδυ των πρώτων εκλογών. Γιατί εκείνο το βράδυ στο εκλογικό κέντρο του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ  μέχρι και το Bantiera Rossa έπαιξαν τα μεγάφωνα με δική τους πρωτοβουλία.
               Παραλληλισμοί, που είδαν το φως της δημοσιότητας,  του αστυνομικού κράτους της δεξιάς της 10ετίας του ΄50, με το τωρινό ατυχές, από κάθε άποψη συμβάν, αποτελούν αστειότητες.
Αρνούμαστε να δεχθούμε, ότι η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ ή μέλη της έπαιξαν το ρόλο του χαφιέ στην υπόθεση.
                  Για ανθρώπους που κρατήθηκαν στην οδό Μπουμπουλίνας στην απομόνωση  επί χούντας ή πήραν μέρος στην κατάληψη της Νομικής Αθηνών, που ήταν ο προπομπός της εξέγερσης του Πολυτεχνείου απαιτείται ο ελάχιστος σεβασμός από πρώην συντρόφους τους.
Οι πολιτικές αντιθέσεις  χρήσιμο είναι να κρατιούνται στο επίπεδο  που δίδαξαν σπουδαίοι πολιτικοί από όλο το φάσμα της αριστεράς.
Εκτός εάν η αριστερά της επανάστασης στην Πάρο έχει απολέσει το πολιτικό της ήθος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου