Σάββατο, Αυγούστου 26, 2017

Αντισταθμιστικά ΑΠΕ: Δεν αποζημιώνονται οι κάτοικοι των Καμαρών Νάουσας;

 Αντισταθμιστικά ΑΠΕ | Επιστροφή  χρηματικών ποσών σε λογαριασμούς ρεύματος

«Έκπτωση στο ηλεκτρικό ρεύμα λόγω σταθμών ΑΠΕ στην περιοχή σας».

          Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία επιστροφής στους καταναλωτές των ποσών που αντιστοιχούν στα αντισταθμιστικά των ΑΠΕ για την περίοδο 2011 έως και 31.12.2014.
Τα ποσά διαφέρουν με βάση την κατανάλωση κάθε οικίας
          Τις  αποζημιώσεις  από ΑΠΕ δικαιούνται οι κάτοικοι των  «Δημοτικών  τοπικών κοινοτήτων» που στα γεωγραφικά τους  όρια υπάρχουν ΑΠΕ.

          Οι ανεμογεννήτριες στις Καμάρες της  Πάρου  έχουν χρεωθεί  στην «Δημοτική  κοινότητα Πάρου» (Παροικιάς)  έτσι  την αποζημίωση δικαιούνται  όλοι οι κάτοικοι της Πάρου που  μένουν στα γεωγραφικά όρια της Παροικιάς,  από Καμάρες Παροικιάς έως Βουτάκο.

         Θέμα δημιουργείτε  για τους  κάτοικους  των Καμαρών που στους  τίτλους  ιδιοκτησίας  των ακινήτων,  αναφέρεται   ότι ανήκουν  στη  «Δημοτική  κοινότητα Νάουσας»  αυτοί μάλλον δεν θα αποζημιωθούν… στο σχετικό πεδίο στη σελίδα της  ΔΕΔΔΗΕ  δεν υπάρχει η Νάουσα..
         Πάντως στους σχετικούς  χάρτες  που έχουν κυκλοφορήσει τα γεωγραφικά  όρια της  Παροικιάς   φαίνεται   να μεγαλώνουν   σε βάρος της Νάουσας  Δεν είναι όπως τα ξέραμε …
          Δείτε εαν είστε δικαιούχος της επιστροφής απο τα αντισταθμιστικά των ΑΠΕ εδώ

      Οι σχετικοί χάρτες … αλήθεια πως έγιναν οι αλλαγές;;;  τι  ευθηνή έχει ο Δήμος;;
 Σε αυτούς τους χάρτες υπάρχει και η μετατόπιση των περιοχών «προστασίας άγριας ζωής»  από τον Στρούμπουλα στο λατομείο Ρήγα, φοβάμαι προς όφελος των ανεμογεννητριών...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου