Τετάρτη, Ιανουαρίου 20, 2016

"Κρύβουν" τα κανάλια τους στην Κύπρο για να προλάβουν την κυβέρνηση


Αποτέλεσμα εικόνας για καναλια διαπλοκης
Την ώρα που η κυβέρνηση σπεύδει να ρυθμίσει το τηλεοπτικό τoπίο, ώστε να είναι εγκαίρως έτοιμη η προκήρυξη των διαγωνισμών για τις τηλεοπτικές άδειες, προτού επιστρέψει στην Αθήνα η τρόικα για να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις, στο πλαίσιο της πρώτης αξιολόγησης του 3ου Μνημονίου, η διαπλοκή δείχνει τα δόντια της.

Όπως αποκαλύπτει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα “Νέα”, συνολικά 4 κανάλια, δηλαδή οι… χρηματοδότες τους, βρίσκουν διέξοδο στην Κύπρο. Στόχος τους είναι να εκπέμπουν από εκεί το σήμα τους, και να μην βρεθούν προ τετελεσμένων, στην περίπτωση κατά την οποία δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια από τις πιθανόν 4 άδειες πανελλαδικής εκπομπής σήματος, που θα προκηρύξει η κυβέρνηση.

“Δυο ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια έχουν δημιουργήσει σχετικές εταιρείες στην Κύπρο, κάνοντας χρήση του δικαιώματος που τους παρέχει ο κυπριακός νόμος, ένα τρίτο ετοιμάζεται, και ένα τέταρτο έχει συμφωνήσει με εταιρεία εξαρτημένη από την Εκκλησία της Κύπρου, η οποία επίσης έχει δικό της κανάλι, να συνεργαστεί με τους δικούς μας, για να εκπέμπει το κανάλι αυτό πρόγραμμα στην Ελλάδα”, αναφέρει ο Γ. Παπαχρήστος.

Όλα… όμορφα καμωμένα στην Ελλάδα της κρίσης και της διαχρονικής επιβίωσης της διαπλοκής.

ΑvantiPopoloGR


                                                                                                              πηγή  avantipopolo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου