Παρασκευή, Δεκεμβρίου 22, 2017

Πρόστιμα σε επαγγελματίες τις Παροικίας με ευθύνη του Δήμου



                                

         Όλα στο πόδι,  ανευθυνότητα,  ερασιτεχνισμοί   πως αλλιώς  μπορεί  κανείς  να το   χαρακτηρίσει;  Για το πρόστιμο - χαράτσι -  μιλώ  που  καλούνται  να  πληρώσουν  επαγγελματίες  της  εστίασης  στην Παροικιά με αποκλειστική ευθύνη της Δημοτικής Αρχής.
       
         Δεν φτάνουν τα οικονομικά προβλήματα  απόρροια  της οικονομικής κρίσης  που ταλαιπωρούν  όλους  μας  αλλά οι επαγγελματίες αυτοί  καλούνται  να αντιμετωπίσουν  και την  ανεπάρκεια του Δήμου.
        
         Οι επαγγελματίες  στις αρχές της χρονιάς και έγκαιρα είχαν ζητήσει με αίτηση  τους  από τον Δήμο  να τους παραχωρηθεί δημοτικός  χώρος  για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, οι  άδειες  αυτές  άρχισαν  να δίνονται  τον Ιούλιο και μερικές  τον Αύγουστο.  Όταν βέβαια είχε περάσει  ήδη  η  αστυνομία και είχε μοιράσει  πρόστιμα…  γιατί  απλά οι  άνθρωποι δεν είχαν στα χέρια τους  έγκαιρα τις άδειες κατάληψης  δημοτικού χώρου.
          
          Ο Δήμαρχος  σε συνάντηση με τους επαγγελματίες  για το πρόβλημα που έχει προκύψει  παραδέχτηκε ότι είναι δικό του το λάθος … πλην όμως τα πρόστιμα  πρέπει να πληρωθούν… και δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητα…
    
                                    περαστικά μας   Και καλά Χριστούγεννα.
                                                   

                                                                           Καστρουνής  Σωτήρης  Δημοτικός  σύμβουλος   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου