Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 10, 2015

Περιοδεία Σταύρου Στέλλα και Νίκου Συρμαλένιου σε Πάρο και Αντίπαρο Κυκλάδες, 09.09.2015


Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Στέλλας και Νίκος Συρμαλένιος πραγματοποίησαν διήμερη επίσκεψη σε Πάρο και Αντίπαρο στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου.




 Κατά την επίσκεψή τους, συναντήθηκαν με φίλους και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, όπου και έγινε συζήτηση και αποτίμηση της μέχρι τώρα πορείας του κόμματος, αναλύθηκαν οι στόχοι και οι προκλήσεις της νέας περιόδου, που θα ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου με την ισχυρή εντολή των πολιτών.
Μεγάλη ανταπόκριση βρήκε επίσης η επίσκεψη που πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές στην αγορά της Παροικιάς. Στις συναντήσεις που είχαν με πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής, έγιναν παραγωγικές συζητήσεις, τέθηκαν και απαντήθηκαν πληθώρα τοπικών ζητημάτων, ενώ συζητήθηκαν και θέματα της γενικότερης πολιτικής κατάστασης.
 Το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες της Πάρου ήταν μήνυμα στήριξης, μήνυμα ισχυρής εντολής για να αποτελέσει η 20η Σεπτεμβρίου πραγματικό ορόσημο για μια νέα πορεία της χώρας, για αλλαγή του πολιτικού κατεστημένου της διαπλοκής και της διαφθοράς, για βελτίωση της καθημερινότητας, άμβλυνση των ανισοτήτων, βαθειές τομές σε όλους του τομείς της διοίκησης και του κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου