Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ


             

         Η Ο.Μ.  ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΡΟΥ-ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ ευχαριστεί τους συμπολίτες μας που για άλλη μια φορά στήριξαν με την ψήφο τους το ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, αναδεικνύοντάς τον και πάλι πρωθυπουργό της πατρίδας μας σε μια περίοδο εξαιρετικά κρίσιμη.

         Ο Ελληνικός λαός με το αλάνθαστο πολιτικό του κριτήριο, αντιλήφθηκε πολύ νωρίς, ότι ο πόλεμος που δέχτηκε η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είχε ως τελικό στόχο το χτύπημα των λαϊκών συμφερόντων και την επαναφορά στη διακυβέρνηση της χώρας των δυνάμεων της διαπλοκής, των σκανδάλων των, «εθνικών» προμηθευτών και της κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος, που κατέστησε τη χώρα δέσμια των δανειστών και των τοκογλύφων.

             Ο αγώνας για την επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας σε μια Ελλάδα των πολλών και όχι των ολίγων, συνεχίζεται τώρα με καλύτερους όρους και προϋποθέσεις.

             Ο  λαός, μαζί με τη νέα του κυβέρνηση, θα πορευτεί τα δύσκολα χρόνια που έρχονται με σύνεση και ελπίδα με στόχο την ανάπτυξη, την καταπολέμηση της διαφθοράς, τη μείωση της ανεργίας και την απεμπλοκή από τα κάθε είδους μνημόνια για τα οποία ευθύνεται το πολιτικό κατεστημένο που επί δεκαετίες κυριάρχησε στην πολιτική ζωή της πατρίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου