Τετάρτη, Οκτωβρίου 21, 2015

Για το λιμενικό ταμείο Πάρου Αντιπάρου και τις αίθουσες αναμονής. Ο παριανός λαός δικαιούται να γνωρίζει τι συμβαίνει


    Αυτά γράφηκαν πριν από ενάμισι χρόνο.    Κανείς  δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει ή να ενημερώσει, από τη νέα δημοτική αρχή ή το λιμενικό ταμείο.   
    Διορθώνουμε  τα κτήρια που προβλέπεται  είναι  900 τμ  και όχι 500 τμ  όπως έγραψε ο Καστρουνής.  

    1.  Το θέμα   μπαίνει ξανά γιατί το δημοτικό καφενείο είναι  ξενοίκιαστο και η πρόταση είναι υλοποιήσιμη.

    2.   Ο παριανός  λαός  δικαιούται να γνωρίζει  τι συμβαίνει.

    3.   Λόγω της οικονομικής κατάστασης  της χώρας το Λιμενικό Ταμείο  Πάρου Αντιπάρου είναι το μόνο που διαθέτει  χρήματα  και η διάθεση τους πρέπει να γίνει με μετρό. Τα  φαραωνικά σχέδια δεν χωρούν,  όλα τα έργα που προτίθεται να κάνει το λιμενικού ταμείου πρέπει να τα   ξαναδούμε.

    Για το θέμα έχουμε γράψει και παλιότερα, το λιμενικό ταμείο Πάρου Αντιπάρου και ο Δήμος Πάρου δημοπράτησαν την μελέτη κατασκευής αιθουσών αναμονής μέσα στο λιμάνι της Παροικιάς 500 τ.μ. . 1ον Ο κόσμος της Παροικιάς δεν έχει ιδέα, ποτέ δεν ρωτήθηκε αν συμφωνεί σε μια τέτοια κατασκευή μέσα στο λιμάνι (παλιότερα το είχε απορρίψει επί Ραγκούση) σήμερα το επαναφέρουν από την πίσω πόρτα.
    2ον Πραγματ...ικά δεν ξέρω ποια θα είναι η αισθητική επιβάρυνση σε ένα ήδη αισθητικά βεβαρημένο χώρο και ένα χώρο κορεσμένο με χίλιες δυο δραστηριότητες, ότι άλλο γίνει εκεί, απλά θα επιβαρύνει την κατάσταση.
    3ον Επιπλέον η μελέτη δεν δίνει λύση στο κυκλοφοριακό έμφραγμα που παρατηρείται, λίγο πριν την άφιξη έως την αναχώρηση των πλοίων, από ταξιδιώτες και οχήματα που σταματούν μεταξύ μύλου και στεγάστρων, γιατί ο χώρος είναι μικρός (εκεί πρέπει να δοθεί περισσότερος χώρος, γίνουν δε γίνουν οι αίθουσες.)
    4ον Μήπως να κάναμε το δημοτικό καφενείο αίθουσα αναμονής; θα ήταν η λύση….
    (Στη Σύρο η αίθουσα αναμονής είναι εκτός λιμανιού το παλιό Goodys )
    Να νοικιάσει λέω το καφενείο το λιμενικό ταμείο και να έχει ένα σίγουρο έσοδο ο Δήμος…
    Υ.Γ. είπαμε η Παροικιά για κάποιους είναι διακομιστικό κέντρο επιβατών και οχημάτων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου